Лавсін дає силу

oreshek mЗігнути мене навіть набагато складніше, ніж зламати.
Я маленький камінь, зате я вмію літати,

Холодний і гострий осколок граніту,
Смерть Голіафа в руці Давида.

Основний активний компонент препарату Лавсін ТМ Доктор Нона, крім Halo Complex ™ - це горіх кола, унікальний природний енергетичний стимулятор.

Таку властивість він має завдяки високому вмісту кофеїну, проте горіх кола не тільки надає бадьорість і усуває втому, але і відмінно насичує організм. Лавсін, завдяки горіху коли, притупляє відчуття голоду і може надзвичайно ефективно розчиняти жирову тканину, і тому він є ефективним засобом для тих, хто мріє скинути зайві кілограми.

Деякі мандрівники знали про чудодійні властивості горіха коли ще в 16 столітті. Вони писали про те, що африканські аборигени жують цей горіх постійно, щоб не відчувати втоми і виконувати важку роботу. Склад горіхів кола повністю пояснює їх вплив на організм людини: кофеїн і теобромін, які містяться у насінні кола, покращує самопочуття навіть дуже втомленої, голодної і пригніченої людини, вони надають їй силу і допомагають зібратися з думками. Саме тому горіх кола ідеальний для виготовлення всіляких енергетичних напоїв, а також біологічних добавок, таких як Лавсін ТМ Доктор Нона, призначених для людей, зайнятих важкою фізичною працею.

Важливо також відзначити безпрецедентну користь Лавсін ТМ Доктор Нона  для чоловічого здоров'я.

Науково доведено, що горіх кола може поліпшити стан чоловіка при ослабленні потенції, бо він посилює кровопостачання всіх тканин організму. Таким чином, поліпшується ерекція, підвищується статевий потяг і загальне самопочуття, а головне - чоловіча самооцінка зростає в рази!

Теги: доктор нона,, Лавсін